Nieuwe opdrachtgever: DGABD, midden in de maatschappij

Video afspelen

Van de energietransitie tot cybersecurity en van criminele ondermijning tot inclusie: directoraat-generaal Algemene Bestuursdienst (DGABD) rust de hoogste managementlaag van ambtelijk Nederland uit voor de maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. Daarvoor zijn inspirerende ABD’ers nodig met de beste leiderschapskwaliteiten. Maar hoe doe je je werk als de politiek verhardt, de samenleving meer vraagt en bewindspersonen soms snel resultaat willen boeken?

Kris Kras helpt de komende vijf jaar DGABD met de productie van haar relatiemagazine ABD Blad en online content. Daarin leggen we meer verbinding met de maatschappij, laten vaker de blik van buiten toe en tonen ABD’ers als mensen van vlees en bloed. Ook DGABD krijgt meer een gezicht. We lichten benoemingen toe, leggen nog beter uit hoe het ABD-stelsel werkt en brengen de ontwikkelkant van DGABD voor het voetlicht. 

Vorige week viel het eerste ABD Blad dat wij maakten op de deurmat. ‘Wij worden heel blij van de teksten!’, aldus Maarten Hilbrandie en Marjan Breugom van DGABD. Wat een interessante opdrachtgever hebben we erbij!

Meer weten over dit project?

Leon Oosterwijk

Leon Oosterwijk

Projectmanager

Als eerste aanspreekpunt kan ik je helpen met communicatievraagstukken.

Bekijk hier welke projecten we nog meer hebben gemaak voor het Rijk: