Innoveren met impact

Sterker relatiemagazine

Voor het KWF hebben wij enkele jaren relatiemagazine Sterker gemaakt. Deze werd toegezonden aan periodieke schenkers en nalaters.
Een relatiemagazine: wat levert dat eigenlijk op? Uit het lezersonderzoek blijkt dat lezers Sterker gemiddeld een 7,9 geven. Een ontzettend mooi cijfer waar we trots op zijn.

Maar wat voor het KWF interessant is: 72% van de lezers geeft aan dat hun betrokkenheid met het werk van KWF door het magazine Sterker is vergroot. Een bijna even groot deel (69%) van de lezers zegt bovendien dat zij zich door het ontvangen van het magazine gewaardeerd voelt.

Innovatie is een belangrijk thema in STERKER. Vrienden en familie om hulp vragen via een eenvoudige app. Met een VR-bril op je neus ontsnappen uit het ziekenhuis. En in no time een perfect passende bh vinden. In de wereld van kankerbestrijding wordt flink geïnnoveerd en daar hebben (ex-)patiënten baat bij. 

Kijk maar naar de cover, waar robot Hero de show steelt. Hero helpt kinderen ontspannen tijdens hun ziekenhuisbezoek. Benieuwd hoe Hero werkt? Via https://bit.ly/2G9Oa1R lees je dit en de andere artikelen in STERKER 2.