Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen

Onbeperkt aan de slag brainstorm

Er zijn in Nederland 1,2 miljoen mensen met een arbeidsbeperking, maar dat betekent niet dat zij niet kunnen of willen werken. Ook onder werkgevers blijkt de stereotypering vaak erg diep te zitten. Onbeperkt aan de Slag wil daar verandering in brengen, door mensen met een arbeidsbeperking te helpen bij de zoektocht naar een geschikte baan. En Kris Kras helpt indirect mee!

Op een banenmarkt bij Rijkswaterstaat kwamen we voor het eerst in aanraking met Onbeperkt aan de Slag. De organisatie denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. In die lijfspreuk kunnen we ons natuurlijk heel goed vinden! Met elkaar willen we ervoor zorgen dat het beeld van mensen met een arbeidsbeperking strookt met de werkelijkheid. Weg met de vooroordelen en aannames: denken in mogelijkheden en kijken naar wat iemand wél kan.

Hoe dat verhaal er precies uit komt te zien? Daar gaan we ons de komende tijd eens goed over buigen. Het doel is kraakhelder: Onbeperkt aan de Slag heeft behoefte aan meer naamsbekendheid, maar wil vooral afrekenen met de stereotypering. Want mensen met een arbeidsbeperking zijn sterk, ambitieus en hebben vaak veel meer in hun mars dan wordt gedacht. Kortom, werkgevers: weg met die koudwatervrees, stap eens over die drempel heen!

Meer weten over dit project?

Ewalt Pol

Ewalt Pol

Creative partner

Als artdirector en strateeg kan ik je helpen bij het opzetten van doeltreffende campagnes