Dag van de Bouw 2023: maak het mee!

Bruggen, sluizen, wegen: Rijkswaterstaat is overal in Nederland zichtbaar, maar sta jij weleens stil bij de grootsheid van deze werken? De Dag van de Bouw is elk jaar het ideale moment om projecten van RWS van dichtbij te bewonderen. Voor de editie van 2023 werkte Kris Kras voor de tweede keer op rij aan een activerende social media-campagne, samen met FNKE. Rijkswaterstaat maakt het: maak jij het op zaterdag 17 juni mee tijdens de Dag van de Bouw?

In het oog springende content, met veel aandacht voor de activiteiten op de bouwplaats: dat was onze missie voor de Dag van de Bouw-campagne. We kozen voor beelden met een verrassend perspectief, die nieuwsgierig maken en de omvang van de projecten goed weergeven. En dankzij de inspanningen van de aannemers en RWS viel er vooraf genoeg te vertellen over het activiteitenprogramma. Rondleidingen, uitzichtpunten, speelplaatsen: een uniek dagje uit voor jong en oud!

De focus op activatie leverde in het eerste weekend al een mooi resultaat op: een hoge doorklikratio, tegen lage kosten. Dat belooft nog wat! Benieuwd welk bouwproject RWS bij jou in de buurt openstelt op 17 juni? Ga dan naar www.rijkswaterstaat.nl/dagvandebouw.  Maak het mee!